Τομείς Δραστηριότητας

Τροφοδοσία Αεροπορικού Τομέα

Η Newrest προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει κυρίως τον σχεδιασμό του μενού των επιβατών και την  προετοιμασία των γευμάτων αλλά και τη διαχείριση όλης της εφοδιαστικής αλυσίδας, τη συντήρηση και καθαριότητα του αεροσκάφους καθώς και υπηρεσίες στις πτήσεις VIP.

Στη Newrest δημιουργούμε γεύματα εξατομικευμένα που ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας. Οι μονάδες παραγωγής μας καθημερινά δημιουργούν και εκτελούν συνταγές για τις πιο επιφανείς αεροπορικές εταιρίες αλλά και για τις χαμηλότερου κόστους αεροπορικές. Λαμβάνεται υπόψη κάθε διατροφική ανάγκη που βασίζεται σε κάποια θρησκεία, κουλτούρα, ή ακόμη και σε ιατρική ή φαρμακευτική οδηγία και ανταποκρινόμαστε πάντα σε αυτές με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Τροφοδοσία σε Χώρους Αναμονής – Lounge

H Newrest διαχειρίζεται χώρους αναμονής αεροπορικών εταιριών και αεροδρομίων, αναλαμβάνοντας από τον σχεδιασμό, το στήσιμο και τη διακόσμηση του χώρου έως την ζεστή υποδοχή των επιβατών πριν την επιβίβασή τους. Επίσης, αναλαμβάνει την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, τον καθαρισμό και τη συντήρηση του χώρου. Με άλλα λόγια, μια υπηρεσία απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιβατών.

Τροφοδοσία σιδηροδρομικών μεταφορών

Η Newrest προσφέρει πλήθος υπηρεσιών για τους επιβάτες των σιδηροδρομικών μεταφορών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους όπως λειτουργία του μπαρ, δείπνο, υπηρεσίες Α’ θέσης, ηλεκτρονική προπαραγγελία γεύματος και τρόπους ψυχαγωγίας. Επίσης, αναλαμβάνει υπηρεσίες συντήρησης και καθαριότητας εντός του τρένου εξασφαλίζοντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα ταξίδι ήρεμο, ασφαλές και με όλες τις ανέσεις για κάθε επιβάτη αλλά και διαχειρίζεται πλήρως όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας για τα προϊόντα που απαιτούνται.

 

 

Τροφοδοσία Απομακρυσμένων Τοποθεσιών

H Newrest καλύπτει, σε ολοένα και μεγαλύτερο γεωγραφικό πεδίο, τις ανάγκες σίτισης των εργαζομένων που δουλεύουν σε σημεία αρκετά απομακρυσμένα και επικίνδυνα όπως σε εταιρίες εξόρυξης πετρελαίου, μεταλλευμάτων, φυσικού αερίου καθώς και σε μεγάλα εργοτάξια όπου εκτελούνται μεγάλα κατασκευαστικά έργα. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση την καθιστούν ικανή να προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών που εξυπηρετούν τον πελάτη, όπως σχεδιασμός χώρου εστιατορίου και κουζίνας, ανάλυση προϋπολογισμού, κάλυψη αναγκών σίτισης του προσωπικού στο σημείο εργασίας, υπηρεσίες φιλοξενίας κα. Το προσωπικό μας φροντίζει καθημερινά για τη δημιουργία ενός οικείου και άνετου περιβάλλοντος και μιας ζεστής ατμόσφαιρας για τους φιλοξενούμενους. Επίσης, επωφελούνται από τη χρήση των σύγχρονων εφαρμογών της Newrest, καθώς μπορούν να δουν το υπάρχον μενού, το πρόγραμμα των events αλλά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που διοργανώνει το προσωπικό μας όπως πχ σε διαγωνισμό μαγειρικής.

Τροφοδοσία Βιομηχανικού Τομέα

   σε Εταιρίες και Διοικήσεις

Δημόσιοι οργανισμοί και ιδιωτικές εταιρίες, διοικήσεις επίσημων φορέων και πρεσβείες εμπιστεύονται τη Newrest για τη διαχείριση του εστιατορίου, της καφετέριας  ή της αίθουσας υποδοχής. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου κάθε εργαζόμενος θα θέλει να απολαύσει το καθημερινό γεύμα του επιλέγοντας ανάμεσα σε νόστιμα, φρέσκα και ευπαρουσίαστα προϊόντα.

   σε Νοσοκομειακά Ιδρύματα

Η Newrest προσφέρει σε καθημερινή βάση υπηρεσίες σίτισης για τους ασθενείς και το προσωπικό σε νοσοκομειακά ιδρύματα και κλινικές καθώς και σε κυλικεία και καφετέριες για τους επισκέπτες. Έχουμε την πεποίθηση ότι ένα καλό γεύμα συμβάλλει στην βελτίωση της υγείας και στη ταχύτερη ανάρρωση. Γι’ αυτό και είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στις ανάγκες του κάθε ασθενούς μεμονωμένα ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις διατροφικές οδηγίες που του έχουν δοθεί.

   σε Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς

Η Newrest καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες σε σίτιση σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, πανεπιστήμια). Γνωρίζουμε καλά πως οι μαθητές, οι έφηβοι και οι σπουδαστές που ακολουθούν μια υγιεινή, ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή έχουν καλύτερες πνευματικές επιδόσεις και αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την ευθύνη μας στο να συμβάλλουμε σε αυτό.

   στον τομέα Άμυνας

Η Newrest προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες σίτισης για τους επισκέπτες, σε απλούς πολίτες και σε στρατιώτες, παρέχοντας γεύματα με πολύ συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις.

Λιανική

Σε αεροδρόμια, μουσεία, σταθμούς μεγάλων αυτοκινητόδρομων, σε πλοία και σε σταθμούς λεωφορείων η Newrest προσφέρει ποικιλία υπηρεσιών σίτισης εξυπηρετώντας τις ανάγκες τόσο των ανθρώπων που πρόκειται να ταξιδέψουν όσο και των πελατών. Έτσι, έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται συγκεκριμένες επωνυμίες στον τομέα της λιανικής, διεθνή franchises και τοπικά franchises ή συνεργασίες.