Εκπαιδευόμενος Διευθυντής Λειτουργίας Aεροπορικού Tομέα – Newrest Academy Program

Ο Όμιλος Newrest, με ηγετική θέση στο χώρο της εστίασης, αναζητά Eκπαιδευόμενο Διευθυντή Λειτουργίας Aεροπορικού Tομέα, για να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας (Newrest Academy), Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα, στα Σπάτα Αττικής.

Η συνεργασία με την Newrest θα σε οδηγήσει σε μία συναρπαστική επιχειρηματική περιπέτεια που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Αναφερόμενος/η στην Διευθύντρια της μονάδας στα Σπάτα, θα εκπαιδευτείς σε όλες τις δραστηριότητες μας με στόχο την ένταξή σου σε μία από τις μονάδες της Newrest στην Ελλάδα.

ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ (ΤΟΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ):

– Η διασφάλιση ότι όλες οι πολιτικές και οι διαδικασίες ακολουθούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της Newrest και τις απαιτήσεις των πελατών.
– Η αποτελεσματική επικοινωνία με όλα τα μέλη του πληρώματος των αεροπορικών εταιρειών καθώς και με τα μέλη της ομάδας της Newrest.
– H διασφάλιση κατανόησης από όλα τα μέλη της ομάδας των προσδοκιών για την εξυπηρέτηση των πελατών.
– Η πλήρης ευθύνη για την επιχειρησιακή λειτουργία της μονάδας (logistics, προμήθειες τελικών προϊόντων, ασφάλεια στην εργασία και ασφάλεια στην πίστα, ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, πρόγραμμα προσωπικού, εξυπηρέτηση πελατών).
– Η διασφάλιση ότι όλες οι διαδικασίες και το πρόγραμμα ποιότητας και ασφάλειας τηρούνται από όλους.
– Η έγκαιρη εξυπηρέτηση των πτήσεων.
– Η επίτευξη όλων των δεικτών απόδοσης (KPIs) σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών και τα πρότυπα της Newrest.
– O ορθός σχεδιασμός και η πρόβλεψη παραγόντων που μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην έγκαιρη εξυπηρέτηση των πτήσεων, την ποιότητα των υπηρεσιών και την ασφάλεια στην πίστα.
– Η ανάπτυξη και εφαρμογή μεθόδων και διαδικασιών λειτουργίας που έχουν σχεδιαστεί για την εξάλειψη λειτουργικών προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων.
– Η διασφάλιση αποτελεσματικής δρομολόγησης και κατανομής φορτηγών για καθημερινή παράδοση.
– Η τήρηση του προβλεπόμενου προϋπολογισμού για όλα τα κόστη.
– Η εφαρμογή νέων μεθόδων για την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση κόστους, τη χωρητικότητα των φορτηγών, τη διαχείριση των αποβλήτων, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η έγκυρη και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στους πελάτες.

ΠΡΟΦΙΛ:

Πρόσφατο πτυχίο Πανεπιστημίου κατά προτίμηση σχολών Τεχνολόγων τροφίμων / Μηχανολόγων Μηχανικών / Διοίκησης Επιχειρήσεων, ευχέρεια στην ψηφιακή διαχείριση (PC/tablet/mobile phone), διάθεση εκμάθησης μεθόδων βελτιστοποίησης διαδικασιών, διαχείριση ομάδας, περιέργεια και θέληση για συνεχή μάθηση, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.

Εκτιμάς την ομαδική εργασία; Είσαι προνοητικός/ή; Σου αρέσουν οι επαγγελματικές προκλήσεις;

Τότε μη διστάζεις, κάνε την αίτησή σου τώρα!

ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 12μηνη σύμβαση ορισμένου χρόνου που μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια συνεργασία. Ικανοποιητικές αποδοχές.

Σχετικά με την Newrest:
Σεμνότητα, Απλότητα, Αποτελεσματικότητα και αίσθηση Ευθύνης, αυτές είναι οι αξίες της Newrest.
Η Newrest είναι η κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών εστίασης παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς: τροφοδοσία αεροπορικών εταιρειών, σίτιση απομακρυσμένων εγκαταστάσεων, τραίνων, σίτιση προσωπικού εταιριών και λιανική εστίαση. Με 30.000 υπαλλήλους σε 57 χώρες, ο Όμιλος πέτυχε κύκλο εργασιών 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2021/2022.

Apply Online

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

Scroll to Top