Έντονη δραστηριότητα της Newrest στα ελληνικά νησιά, λόγω της φετινής ανόδου του τουρισμού

Αυτό το Μάιο ξεκίνησαν οι charter πτήσεις των ιδιωτικών αεροπορικών εταιριών European Air Charter και Marabu.

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία της Newrest με την European Air Charter, η οποία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2000 και εκτελεί εμπορικές πτήσεις για τη μεταφορά επιβατών, φορτίου και ταχυδρομείου προς την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και τον Ινδικό Ωκεανό.

Η European Air Charter ξεκίνησε τις πτήσεις στις 13 Μαΐου από το αεροδρόμιο της Ρόδου με δυο πτήσεις εβδομαδιαίως προς Γερμάνια και Αυστρία. Οι πτήσεις θα μεταφέρουν επιβάτες έως τις 28 Οκτωβρίου στο Γερμανικά αεροδρόμια του Düsseldorf και του Leipzig/Halle και στο Αυστριακό Linz.

Επιπλέον, την 21η Μαΐου ξεκίνησαν και οι πτήσεις της εταιρίας από το Ηράκλειο της Κρήτης με δυο δρομολόγια εβδομαδιαίως στο Linz και το Γερμανικό αεροδρόμιο Flughafen Graz. Τα δρομολόγια αυτά θα διαρκέσουν έως και την 5η Νοεμβρίου με service Buy on Board.

H Marabu είναι Εσθονική αεροπορική εταιρεία αναψυχής με έδρα το Ταλίν, με δραστηριότητες στο αεροδρόμιο του Αμβούργου και στο αεροδρόμιο του Μονάχου στη Γερμανία. Και αυτή η εταιρία ξεκίνησε στις 15 Μαΐου τις πτήσεις από το Ηράκλειο με δυο δρομολόγια καθημερινά για Γερμάνια προς τα διεθνή αεροδρόμια των Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργης, Λειψίας/Halle, Αμβούργου, Φρανκφούρτης. Οι πτήσεις θα συνεχιστούν έως τις 23 Οκτωβρίου.

Ευχόμαστε στις 2 αεροπορικές εταιρίες ένα ευχάριστο και παραγωγικό καλοκαίρι!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top