Ξεκίνημα της American Airlines και της Corendon στην Ελλάδα για το καλοκαίρι 2023

Ολοκληρώθηκε το ξεκίνημα των πτήσεων της καλοκαιρινής περιόδου των αμερικανικών αεροπορικών εταιριών.

Σε συνέχεια των start-ups των Delta και United Airlines και Air Canada, σειρά πήρε και η American Airlines που ξεκίνησε δυναμικά τις πτήσεις της καλοκαιρινής σεζόν στις 7/05 με καθημερινές απευθείας πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης έως το τέλος του Οκτώβρη.

Από τις 2/06 ξεκινούν και οι καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς τα διεθνή αεροδρόμια του Σικάγο και της Philadelphia με 3 services ανά πτήση σε Business, Premium Economy και Economy Class.

Σε ότι αφορά στην United Airlines, οι καθημερινές πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Newark Liberty της Νέας Υόρκης διπλασιάστηκαν από αυτό το μήνα και ξεκίνησαν επιπλέον και οι ημερήσιες πτήσεις προς το αεροδρόμιο Washington Dulles.

Τέλος, η Τουρκική Corendon Airlines ξεκίνησε στις 29/04 τις πτήσεις από τα αεροδρόμια της Ρόδου και του Ηρακλείου, για άλλη μια καλοκαιρινή περίοδο. Συνολικά 8 πτήσεις ανά εβδομάδα πραγματοποιούνται από τη Ρόδο αυτό το Μάιο με προορισμούς όπως το Ντίσελντορφ, τη Βασιλεία, τη Νυρεμβέργη, το Αννόβερο, το Γκρατς κ.α. και 12 πτήσεις από το Ηράκλειο με προορισμούς το Ντίσελντορφ, τη Λειψία, το Μάντσεστερ, το Βερολίνο, τη Ζυρίχη, το Ελ Φασέρ, το Αννόβερο κ.α.

Ευχόμαστε στις 3 αεροπορικές εταιρίες άλλο ένα ευχάριστο και παραγωγικό καλοκαίρι!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top