Ξεκίνημα της Delta Airlines για την καλοκαιρινή περίοδο 2023

Ξεκίνημα των πτήσεων των αμερικανικών αεροπορικών εταιριών της καλοκαιρινής περιόδου 2023, με το startup της Delta Airlines να σηματοδοτεί μια δυναμική τουριστική περίοδο!

Ημέρα εκκίνησης ήταν η 10/03 με πέντε πτήσεις εβδομαδιαίως από την Αθήνα προς στο διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης που θα ενδυναμωθούν από τις 9/05 με άλλη μία πτήση ανά ημέρα. Επίσης, στις 26/03 θα προστεθούν καθημερινές πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Atlanta και από τις 9/05 τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως προς τη Βοστώνη με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Boston Logan.

 

Το μενού των πτήσεων είναι σχεδιασμένο για πρώτη φορά από τη Newrest, για τη Business Class, με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα και γεύσεις: επιλογή γύρου σε πίτα σάντουιτς, σερβιρισμένου με τζατζίκι και πιάτου με κρύο ελληνικό μεζέ με τζατζίκι και ελληνική πίτα. Σερβίρονται επίσης ζεστά κυρίως πιάτα και σαλάτες με τοπικά ελληνικά προϊόντα όπως: τυρί Κατίκι, ελληνικό γιαούρτι, τυρί φέτα, παραδοσιακό κουλούρι ως ψωμί. Ξεχωριστή θέση στο μενού έχουν τα λαχταριστά επιδόρπια “Vissino” ως γαρνιτούρα παγωτού και τα ελληνικά γλυκά όπως εκμεκ, χαλβάς και σιροπιαστά γλυκά με ξηρούς καρπούς. Τέλος, από το μενού δεν λείπουν οι αγαπημένες σπανακόπιτες ως ενδιάμεσο σνακ στα γεύματα.

Ελπίζουμε ότι οι επιβάτες της Delta Airlines θα απολαύσουν την ελληνική κουζίνα κατά τις πτήσεις τους και ευχόμαστε στην αεροπορική εταιρία μια ευχάριστη και παραγωγική καλοκαιρινή περίοδο!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top