Ανανεωμένο το Intra Schengen Aegean Business Lounge της Αθήνας

Το νέο έτος βρήκε ένα από τα σημαντικότερα Business Lounges της χώρας μας πλήρως ανακαινισμένο. To Aegean Business Lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» στο χώρο Intra Schengen, ανανέωσε την εμφάνισή του υπό το επιτυχημένο concept του αντίστοιχου lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Τόσο τα χρώματα και η διακόσμηση του χώρου, όσο και τα υψηλής ποιότητας μενού και εδέσματα συνετέλεσαν στην αναβάθμιση ενός από τα αγαπημένα lounges των επιβατών του αεροδρομίου της πρωτεύουσας με επισκεψιμότητα που αγγίζει τους 1.500 επισκέπτες την ημέρα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Το Aegean Business Lounge περιλαμβάνει διαφορετικές γωνιές γαστρονομίας όπως ολοήμερο Coffee Corner, Salad bar, Wine και Dessert Corner. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει νόστιμα μενού και σνακς με ελληνικό χαρακτήρα που περιλαμβάνουν τοπικά ΠΟΠ προϊόντα της χώρας μας, καθώς και λαχταριστές σούπες που είναι το νέο γαστρονομικό trend των ταξιδιωτών, μετατρέποντας την αναμονή για την πτήση σε μια ευχάριστη εμπειρία!

 

 

Εκτός από τα μενού, η Newrest παρέχει στο Aegean Business Lounge έμπειρο προσωπικό, υπεύθυνο για τη διασφάλιση της άψογης ποιότητας και εμφάνισης των προσφερόμενων εδεσμάτων υπό την καθοδήγηση του Newrest Executive Chef .

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top