Θεματική καμπάνια CITIZ: κλείσιμο του έτους με γευστική ξενάγηση στο Palermo

Σε συνέχεια του επιτυχημένου λανσαρίσματος με θέμα το Octoberfest, το ετήσιο πρόγραμμα γαστρονομίας της Newrest “CITIZ” 2022-2023 με θέμα το street food από διάσημες πόλεις όλου του κόσμου, έκλεισε για φέτος με μια γευστική ξενάγηση στο ηλιόλουστο Παλέρμο της Σικελίας.

Το ζωντανό show cooking στα εταιρικά εστιατόρια της εταιρίας στην Ελλάδα, περιελάμβανε φρέσκα gnocchi με λαχταριστή Napoli ή Alfredo sauce για όλα τα γούστα, ιταλική pinsa pizza με ντομάτα, μοτσαρέλα & βασιλικό, καθώς και αγαπημένο γλυκό πειρασμό, χαρακτηριστικό της Ιταλίας: τιραμισού!

Η γευστική αυτή μηνιαία περιήγηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2023 με στάσεις σε κάποιες από τις διασημότερες για τη γαστρονομία τους πόλεις. Η στάση στο Παλέρμο της Σικελίας επιλέχθηκε γιατί το street food στη συγκεκριμένη πόλη είναι εξαιρετικά δημοφιλές: oι κάτοικοί της έχουν την τύχη να ζουν σε μία περιοχή με ήπιο και ευχάριστο κλίμα, γι αυτό και συνηθίζουν να τρώνε έξω και να μοιράζονται με τους φίλους τους βόλτες χαλάρωσης και γευστικής απόλαυσης.

Το CITIZ Corner – μέσα στα εστιατόρια της Newrest – με τη live προετοιμασία των γευμάτων κέρδισε και σε αυτή τη θεματική τις εντυπώσεις των πελατών και θα συνεχιστεί από τον Ιανουάριο του νέου έτους με τις διεθνείς street food συνταγές στις καλύτερες εκδοχές τους!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top