Η Newrest συμμετέχει στο Skywalker Job Festival στις 18-19/11

Παρούσα θα είναι η Newrest στο Job Festival που διοργανώνει η εταιρία Skywalker, στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Οι υπεύθυνοι του Τμήματος Προσωπικού θα παραβρίσκονται στην εκδήλωση με περίπτερο της εταιρίας όλο το διήμερο, με στόχο να γνωρίσουν υποψήφιους που θα καλύψουν θέσεις εργασίας της εταιρίας σε διάφορα αντικείμενα.

Κάποιες από τις θέσεις αυτές είναι: εκπαιδευόμενα στελέχη τροφοδοσίας αεροπορικού τομέα, μάγειρες, υπάλληλοι εξυπηρέτησης μπουφέ, μπαρίστες, προσωπικό κουζίνας, χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων, επιμελητές εφοδιασμού πτήσεων, υπάλληλοι αποθήκης και άλλο προσωπικό.

Επιπλέον, η εταιρία υλοποιεί πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης, όπως τα «Newrest Academy» και «Grow with Us», μέσα από τα οποία δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή, διατήρηση και εξέλιξη νέων στελεχών και εργαζομένων που ενισχύουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Μέσω του προγράμματος “Newrest Academy” εντοπίζονται τα στελέχη της επόμενης γενιάς και μετά από ένα έτος αμειβόμενης εκπαίδευσης, αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης εντός και εκτός Ελλάδας. Η συνεργασία με την Newrest μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος οδηγεί τους υποψηφίους σε μία συναρπαστική επιχειρηματική περιπέτεια που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Παράλληλα, μέσω του προγράμματος “Grow with us”, νέοι έως 30 ετών με ταλέντο και αγάπη για τη μαγειρική, έχουν την δυνατότητα να σπουδάσουν την μαγειρική τέχνη, ενώ εργάζονται με πλήρη απασχόληση και αμοιβή στην εταιρεία, η οποία επίσης καλύπτει και σημαντικό μέρος του κόστους σπουδών τους.

Οι άνθρωποι του Τμήματος Προσωπικού της Newrest θα αναμένουν με χαρά όλους τους ενδιαφερόμενους, ώστε να συζητήσουν τις παραπάνω ευκαιρίες συνεργασίας και σταδιοδρομίας!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top