Θεματική καμπάνια CITIZ: η Newrest ξεναγεί τους πελάτες της στο διεθνές Street Food.

Σε συνέχεια των ετήσιων προγραμμάτων γαστρονομίας που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Όμιλος Newrest στα εταιρικά εστιατόρια των πελάτων της, επανέρχεται φέτος με την πρωτότυπη θεματική καμπάνια “CITIZ” που θα ταξιδέψει τους πελάτες της στις διασημότερες για το street food τους, πόλεις του κόσμου: Μόναχο, Παλέρμο, Νέα Υόρκη, Μεξικό είναι μόνο κάποιες από τις στάσεις που θα κάνει η γευστική αυτή περιήγηση το 2022-23. Κάθε μήνα το πρόγραμμα θα προτείνει και από μία γευστική πρόταση ανάλογα με την πόλη.

Στην Ελλάδα, η καμπάνια έκανε εντυπωσιακό λανσάρισμα στις 7 Οκτωβρίου, με γεύσεις από τη Γερμανία και το Octoberfest, ένα από τα διασημότερα street food festivals του κόσμου που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο στο Μόναχο, προσελκύοντας 6 εκατομμύρια επισκέπτες.

 

Το μενού της θεματικής ημέρας περιλάμβανε show cooking με λαχταριστές συνταγές που γευόμαστε στους δρόμους της πόλης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κάθε Οκτώβριο, όπως Currywurst, δηλαδή γερμανικά λουκάνικα με πικάντικη σάλτσα και κάρυ και Kartoffelpuffer, τραγανές πατατοκροκέτες με τριμμένο κρεμμυδάκι και καρυκεύματα. Από τις προτάσεις της ημέρας δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείψουν τα ζεστά Pretzels και οι δροσερές άνευ αλκοόλ μπύρες που συμπλήρωσαν τη γευστική απόλαυση. Το γεύμα έκλεινε με γλυκούς πειρασμούς από μπερλίνες με πραλίνα και φράουλα.

 

Το ειδικά διαμορφωμένο CITIZ Corner – μέσα στα εστιατόρια της Newrest – με τη live προετοιμασία των γευμάτων μπροστά στους πελάτες από τη Newrest chef, έχει ήδη αποσπάσει τις πιο θετικές εντυπώσεις και η επιτυχία του πρώτου αυτού μενού αποτελεί απόδειξη πως κάποιες γευστικές παραδόσεις δεν είναι τυχαία τόσο δημοφιλείς τα τελευταία 200 χρόνια.

Το θεματικό πρόγραμμα θα υλοποιείται μηνιαίως έως το καλοκαίρι 2023 στα εστιατόρια του Ομίλου Newrest, με τις διεθνείς street food συνταγές στα καλύτερά τους!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top