Επαναφορά ζεστών γευμάτων στις αεροπορικές πτήσεις της Aegean Airlines

Σε συνέχεια της φετινής ανοδικής πορείας των αεροπορικών πτήσεων και μετά από μια ιδιαίτερη διετία περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, η Aegean Airlines αλλάζει concept και αναβαθμίζει τα γεύματα της οικονομικής θέσης στις διεθνείς πτήσεις!

Σε συνεργασία με τη Newrest, επαναφέρει από τις 6 Οκτωβρίου ζεστά γεύματα και σνακς σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού, ανάλογα με το δρομολόγιο και τη διάρκεια της πτήσης.
Στις πιο σύντομες διαδρομές προσφέρονται από σάντουιτς με φέτα και λιαστή ντομάτα, σάντουιτς με ψητά λαχανικά και sauce μανταρινιού, μέχρι ατομική πίτσα μπριάμ, πίτα κουρού με σταμναγκάθι, πεϊνιρλί αλλά και μια vegetarian εκδοχή του με λαχανικά με τυρί vegan.

Σε ότι αφορά στα ζεστά γεύματα που προσφέρονται για τις ποιο μακρινές πτήσεις, τα μενού περιλαμβάνουν από κοκκινιστά σουτζουκάκια με πουρέ πατάτας, μοσχαρίσιο μαλακό μπιφτέκι με sauce πιπεριού συνοδευόμενο από πατάτες και καρότα, αλλά και vegetarian προτάσεις από μπιφτέκι λαχανικών με ρύζι και λαχανικά, καθώς και σουφλέ λαχανικών. Τα ζεστά vegetarian γεύματα αγγίζουν πλέον το υψηλό ποσοστό 40% επί του συνόλου, γεγονός που καταδεικνύει τη βούληση της εταιρίας να αφουγκράζεται τις προτιμήσεις των επιβατών για υγιεινά και νόστιμα γεύματα με άρωμα Ελλάδας.

Τέλος, ξεχωριστή θέση στα προσφερόμενα εδέσματα για τις κοντινές πτήσεις έχουν οι δροσερές σαλάτες, όπως αυτή με τις πέννες ολικής άλεσης με γαλοπούλα & λαχανικά, η σαλάτα κινόα με μουστάρδα με λαχανικά και μέλι, η σαλάτα του καίσαρα με φαρφάλες και γαλοπούλα, αλλά και μια εκδοχή ελληνικής σαλάτας με pasta fusilli.

 

Tα προσφερόμενα γεύματα και σνακ θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών ανάλογα με την εποχικότητα των μενού και τα δρομολόγια. Το λανσάρισμα των γευμάτων στις πτήσεις της Aegean πραγματοποιήθηκε από όλους τους σταθμούς της Newrest, σε Ελλάδα και Κύπρο και οι πρώτες εντυπώσεις από επιβάτες που τα δοκίμασαν ήταν πολύ θετικές. Το νέο ξεκίνημα σηματοδοτεί την επαναφορά της Aegean στην προ πανδημίας παροχή catering.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top