Συνεχίζεται με επιτυχία το Πρόγραμμα Αποφοίτων της Newrest

Οχτώ χρόνια από την έναρξή του, το Academy Program που υλοποιεί o Όμιλος της Newrest, έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες αποφοίτους και συνεχίζεται με επιτυχία, προσφέροντας στη νέα γενιά υποσχόμενων ταλέντων, σημαντικές ευκαιρίες πρακτικής εξάσκησης και σταδιοδρομίας στο δίκτυο της εταιρίας.

Τα προνόμια που απολαμβάνουν οι συμμετέχοντες του Προγράμματος είναι σύμβαση εργασίας ενός έτους σε μία από τις 57 χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρία, υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου, υψηλόβαθμου διευθυντή: γρήγορη απόκτηση δεξιοτήτων, πρακτική καθημερινή εμπειρία, στενή συνεργασία με τις ομάδες της εταιρίας και τακτική αξιολόγηση των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν. Στο τέλος του έτους, τους δίνονται διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον Όμιλο της Newrest. Πάνω από το 90% των συμμετεχόντων του Newrest Academy εργάζονται σήμερα σε σημαντικές θέσεις της εταιρίας.

Στη Newrest Ελλάδος έχουν έως και σήμερα συμμετάσχει 9 απόφοιτοι στα τμήματα Παραγωγής, Operations, Προμηθειών και Marketing. Φέτος, 2 νέα ταλέντα πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα ως Junior Managers στα τμήματα Παραγωγής και Operations. Η οικογένεια της Newrest τους περιμένει με πολλή χαρά!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top