“Coffee With A View” στα εταιρικά εστιατόρια της Newrest!

Ευχάριστες εκπλήξεις επιφύλασσε το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου στους πελάτες των εταιρικών εστιατορίων της Newrest, καθώς η εταιρία λάνσαρε τη νέα τριπλέτα ποτηριών για τα ροφήματά της με το δημιουργικό concept “Coffee With a View”. Τα νέα Newrest cups είναι εμπνευσμένα από τον ελληνικό μινιμαλισμό και τη γήινη παλέτα του και χαρακτηρίζονται από απλές γραμμές και ζεστές αποχρώσεις προσφέροντας ηρεμία και έμπνευση συνυφασμένες με την απόλαυση του καφέ!

Την ημέρα του λανσαρίσματος, οι πελάτες της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν καλαίσθητα δώρα, αντιπροσωπευτικά των αξιών της εταιρίας και της προσπάθειάς της για χρήση eco-friendly υλικών, όπως χάρτινα ποτήρια και καλαμάκια, επαναχρησιμοποιούμενες φιάλες νερού και γενικότερα σκεύη και gadgets πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Στόχος της Newrest παραμένει τα εστιατόρια και κυλικεία της να αποτελούν, για το προσωπικό των εταιριών που συνεργάζεται, χώρους απόλαυσης και χαλάρωσης για το καθημερινό διάλειμμα και το μεσημεριανό τους γεύμα!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top