Ο Παύλος Σιμοτόπουλος νέος Executive Chef στη Newrest Ελλάδας

Ο κος Παύλος Σιμοτόπουλος, αναλαμβάνει τη θέση του Executive Chef στη Newrest και συγκεκριμένα την υποστήριξη των τομέων Αεροπορικής και Εταιρικής Σίτισης.

Ο κ. Σιμοτόπουλος έχει 26 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο των υπηρεσιών Σίτισης και Ξενοδοχειακής Εστίασης. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί ως Executive Chef σε κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως Sofitel, Grecotel, Grace Hotels, Atlantica, Westin Chicago κ.α. Παράλληλα, την τελευταία 10ετία μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στη νέα γενιά επαγγελματιών εστίασης ως εισηγητής στον τομέα της Γαστρονομίας, διατηρώντας από το 2018 σταθερή συνεργασία με το BCA College, όπου διδάσκει F&B Management & Culinary Fundamentals. Ο ίδιος είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαστρονομίας, της Σχολής Alpine, με επιπλέον εξειδίκευση στη Διοικητική Εκπαίδευση στην Αμερική. Ως συνέπεια των παραπάνω, ο Chef διαθέτει πλούσια γνώση της διεθνούς γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ελληνικής, ευρωπαϊκής και μεσογειακής κουζίνας.

Στη Newrest, ο κ. Σιμοτόπουλος θα είναι υπεύθυνος για τον εμπλουτισμό της προϊοντικής γκάμας όλων των τομέων, τη δημιουργία νέων μενού εταιρικής και αεροπορικής εστίασης, τη διαμόρφωση ευφάνταστων γαστρονομικών προτάσεων για τις θεματικές εκδηλώσεις των εταιρικών εστιατορίων, την κατάρτιση του Προσωπικού στο Τμήμα Παραγωγής και τη διαρκή ανανέωση της συνολικής γαστρονομικής προσφοράς της εταιρίας.

Δεν είναι τυχαίο πως οι ρίζες του είναι από την Κωνσταντινούπολη όπου ο προπάππους του, ο Παύλος, εργαζόταν ως Chef σε μερικά από τα πιο διακεκριμένα εστιατόρια της Πόλης. Δύο γενιές μετά, η αγάπη του για τη γαστρονομία άφησε το αποτύπωμά της με τον καλύτερο τρόπο. Αγαπημένη του φράση που λέει συχνά στους μαθητές του : «Μια συνταγή δεν έχει ψυχή. Εμείς ως μάγειρες δίνουμε ψυχή στη συνταγή» .

Η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός του Chef για τη γαστρονομία, σε συνδυασμό με την πολυσχιδή δραστηριότητα της Newrest στις υπηρεσίες σίτισης, αποτελούν τις πλέον γερές βάσεις για μια επιτυχημένη και εμπνευσμένη συνεργασία.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top