Έναρξη παροχής υπηρεσιών catering της Newrest στη United Airlines, στο Χιούστον

Στο τέλος του Ιουλίου, η Newrest ανακοίνωσε πως της ανατέθηκε η διαχείριση της τροφοδοσίας εν πτήσει της United Airlines στο Χιούστον. Αυτή η σημαντική συνεργασία ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου, με τη Newrest να παρέχει επίσημα τις υπηρεσίες της από τη μονάδα της στο Χιούστον σε ένα από τα σημαντικότερα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Μια ομάδα δράσης που αποτελείται από προσωπικό εξειδικευμένο στο επιχειρησιακό κομμάτι από διάφορες μονάδες της Newrest σε όλο τον κόσμο, ταξίδεψε στο Χιούστον για να βοηθήσει στην εκκίνηση, να εκπαιδεύσει την ομάδα επί τόπου και να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της για τις υπηρεσίες τροφοδοσίας εν πτήσει. Όπως πάντα, η Newrest Ελλάδος συμμετείχε στην εκπαιδευτική διαδικασία: 3 άτομα από τις μονάδες της εντάχθηκαν με χαρά στην ομάδα στήριξης του startup και διακρίθηκαν για την ευσυνείδητη δουλειά, τις γνώσεις και το συναδελφικού τους πνεύμα.

 

Για την πρώτη ημέρα λειτουργίας της μονάδας, η Newrest παρείχε λύσεις τροφοδοσίας και υλικοτεχνικής υποστήριξης σε 427 αεροσκάφη που εκτελούσαν δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού.

Η συμβολική πρώτη πτήση ήταν μια πτήση 737-800 προς το Σικάγο.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η United Airlines θα παρέχει 15.000 γεύματα την ημέρα, σε έως και 500 πτήσεις, τα οποία ετοιμάζονται στη μονάδα 13.400 τμ. της Newrest.

Πρόκειται για το πρώτο βήμα μιας συνολικής αλλαγής για τη μονάδα του Διεθνούς Αεροδρομίου Τζορτζ Μπους στο Χιούστον. Η μονάδα τροφοδοσίας του αεροδρομίου του Τέξας θα δείξει σταδιακά ένα νέο πρόσωπο, καθώς έχει προγραμματιστεί μια σημαντική ανακαίνιση που θα βελτιώσει της απόδοση της μονάδας και το περιβάλλον των εργαζομένων. Η αναβάθμιση αυτή, θα βελτιώσει τη ροή των τροφίμων, τον αερισμό, τις διαδικασίες καθώς και τα πιο σημαντικά σημεία κοινωνικής συνάθροισης του προσωπικού, όπως η καφετέρια.

Η Newrest είναι ενθουσιασμένη με το νέο ξεκίνημα και καλωσορίζει το παλιό και νέο προσωπικό της United Airlines στην οικογένειά της!

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top