Η Newrest λανσάρει τη νέα σειρά γευμάτων της για το γραφείο και το σπίτι!

Η Newrest ξάφνιασε ευχάριστα τους πελάτες των εταιρικών της εστιατορίων, λανσάροντας το Μάιο τη νέα σειρά γευμάτων “take EAT easy by Newrest”. Η σειρά περιλαμβάνει 12 γεύματα μαγειρεμένα με φροντίδα, με την ιδιαίτερη γαστρονομική πινελιά των Newrest Chefs. Τα γεύματα διατίθενται σε ζεστή και κρύα μορφή, αποτελώντας μια ευέλικτη λύση για απόλαυση στο εταιρικό εστιατόριο και στο σπίτι.

Η γκάμα περιλαμβάνει επιλογές για vegans, δημοφιλείς προτάσεις ζυμαρικών και εκλεκτών κρεατικών και πιάτα χαμηλότερων θερμίδων. Όλα τα γεύματα είναι μαγειρεμένα με γνώμονα την υγιεινή μεσογειακή διατροφή και είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο packaging των προιόντων, το οποίο αναδεικνύει το γευστικό πλούτο των 12 πιο αγαπημένων ελληνικών συνταγών. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της συσκευασίας, σε συνδυασμό με τις πλήρεις διατροφικές πληροφορίες κάθε γεύματος, ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του συγχρόνου καταναλωτή που επιλέγει πλέον διατροφικά προϊόντα με κριτήριο τη γεύση, τη διατροφική αξία αλλά και την εμφάνιση στο ράφι.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top