Εκδηλώσεις Κοπής Πίτας στη Newrest Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Σε κλίμα εορταστικό και αισιόδοξο πραγματοποιήθηκαν και φέτος τον Ιανουάριο οι καθιερωμένες εκδηλώσεις Κοπής Πίτας του προσωπικού της Newrest για τις μονάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Με μεγαλύτερη αυτή της πρωτεύουσας, που πραγματοποιήθηκε στη Discotheque 33 Στροφές, οι πάνω από 300 παρευρισκόμενοι βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και πολλά πλούσια δώρα, αφού η πίτα της εταιρίας έκρυβε μικρούς και μεγαλύτερους θησαυρούς για αρκετούς τυχερούς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης, που είχε αναλάβει το μεγαλύτερο μέρους του ψυχαγωγικού προγράμματος, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους σε μια μακρά χορευτική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στην οικογένεια της Newrest Αθήνας.

Στην ομιλία της, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Newrest Hellas, κ. Manuella Hajjar, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τη συμβολή του στη διατήρηση της Newrest στην κορυφαία θέση εταιριών του κλάδου τροφοδοσίας πολλαπλών κλάδων στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο σημαντικότερος παράγοντας στην επιτυχία μια εταιρίας είναι οι άνθρωποί της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το προσωπικό της Newrest Θεσσαλονίκης, πέρασε επίσης μια πολύ ωραία βραδιά στο γνωστό εστιατόριο Les Zazous της συμπρωτεύουσας, με υπέροχες γεύσεις, μεθυστικά κρασιά και κεφάτους μουσικούς ρυθμούς. Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Regional Operations Manager, κ. Γιώργος Διακίδης, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και αυτός το προσωπικό για τις επιτυχημένη πορεία της μονάδας το 2018 και να εκφράσει την αισιοδοξία του για την πορεία της μονάδας το 2019.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top