Καμπάνια Γαστρονομίας “The Adventurer by Newrest”

Σουβλάκι yakitori, stir-fry noodles λαχανικών, chicken curry με αρωματικό ρύζι, chicken burrito, enchiladas, chicken fajitas, beef chimichangas και chili con carne, σαλάτα rossoli, σούπα lohikeitto, χοιρομέρι με πορτοκάλι και πετιμέζι είναι μερικές από τις λαχταριστές γεύσεις που γεύτηκαν το τελευταίο τρίμηνο οι πελάτες της Newrest στο πλαίσιο της γαστρονομικής καμπάνιας “The Adventurer by Newrest” που πραγματοποιήθηκε στα εταιρικά εστιατόρια της εταιρίας.

Πρόκειται για μια θεματική καμπάνια με πρωταγωνιστή το μικρό Εξερευνητή της Newrest που ταξιδεύει ανά τον κόσμο, δοκιμάζοντας αγαπημένες συνταγές των χωρών από τις οποίες περνάει, παίρνοντας μαζί του και τους πελάτες των εστιατορίων και παρασύροντάς τους σε γευστικές περιπέτειες από διεθνείς τοπικές κουζίνες.

 

Η γευστική του περιήγηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο από τη μακρινή Ασία με στάσεις στην Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία, τις Φιλιππίνες και την Ταϊλάνδη. Συνεχίστηκε το Νοέμβριο στο Μεξικό και ολοκληρώνεται για αυτό το έτος στη Χριστουγεννιάτικη Λαπωνία, τη χώρα του Άγιου Βασίλη με λαχταριστές συνταγές της Φιλανδίας που προτείνονται στους πελάτες αυτό το Δεκέμβριο.

Από τη θεματική καμπάνια δεν θα μπορούσε να λείπει η αντίστοιχη διακόσμηση τις ημέρες που στα εστιατόρια φιλοξενούνται οι διεθνείς κουζίνες, που έρχεται να προσδώσει στο περιβάλλον των εστιατορίων την ατμόσφαιρα της χώρας προορισμού. Παράλληλα, η Newrest μοιράζεται τα νόστιμα «μυστικά» της με τους πελάτες της, δίνοντάς τους, τις πιο χαρακτηριστικές συνταγές των μενού για να τις ετοιμάσουν στο σπίτι τους και να μοιραστούν την εμπειρία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η καμπάνια αυτή έχει αγαπηθεί πολύ από τους θαμώνες των εταιρικών εστιατορίων της Newrest, αφού τους δίνει κάθε μήνα την ευκαιρία να δοκιμάσουν, στο μεσημεριανό τους διάλειμμα, ιδιαίτερες γεύσεις από τη διεθνή γαστρονομία, μετατρέποντάς το σε μια πρωτότυπη εμπειρία.
Το ταξίδι συνεχίζεται το 2019 με στάσεις στους πιο γευστικούς προορισμούς Ανατολής, Ευρώπης και Αμερικής και συνταξιδιώτες του μικρού Εξερευνητή το προσωπικό των εταιριών, οι οποίες εμπιστεύονται τη Newrest για τη σίτισή τους.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top