H Newrest, χορηγός στη δεξίωση εορτασμού της εθνικής επετείου της Γαλλίας

H Newrest ήταν για άλλη μια χρονιά, χορηγός στη λαμπρή εκδήλωση εορτασμού της εθνικής επετείου της Γαλλίας, της 14ης Ιουλίου, τη γιορτή της Ελευθερίας, της Ισότητας και της Αδελφοσύνης που οργάνωσε ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe CHANTEPY. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, στους κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Αθήνα.

Φέτος, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη που ερμήνευσε τους ύμνους της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Γαλλίας, δίνοντας στην όμορφη αυτή βραδιά μια ιδιαίτερη λάμψη και κάνοντάς την αξέχαστη στους καλεσμένους.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης μέλη της κυβέρνησης, προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της τέχνης, ακαδημαϊκοί, καθώς και εκπρόσωποι γαλλικών επιχειρήσεων και της γαλλικής κοινότητας στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Γάλλος Πρέσβης ανέφερε στην ομιλία του τα εξής: «Από το βάθος της καρδιάς μου εύχομαι καλή τύχη στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, για την ανάπτυξη και την απασχόληση. Από την πλευρά της, η Γαλλία θα συνεχίσει να εργάζεται για να βοηθήσει την Ελλάδα στην οικονομική της απογείωση […] Vive la République, vive la France, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Ευρώπη και ζήτω η ελληνογαλλική φιλία»

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top