Στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε φέτος το σεμινάριο του Ομίλου Newrest

H διοίκηση του Ομίλου Newrest επέλεξε φέτος την Ελλάδα για τη συνάντηση των στελεχών της από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση αυτή ήταν πολύ σημαντική για τον Όμιλο, καθώς 350 στελέχη από 49 χώρες συγκεντρώθηκαν για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες και να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο σχετικά με τη στρατηγική και τους στόχους της Εταιρίας για τα επόμενα χρόνια.

Ακόμη πιο σημαντικό, αυτή η συνάντηση έδωσε στις ομάδες της Newrest την ευκαιρία να ενισχύσουν τους δεσμούς τους και να θυμηθούν ότι, παρά τη γεωγραφική απόσταση που τις χωρίζει, η ομαδική εργασία και η ανθρώπινη διάσταση των επαγγελματικών σχέσεων είναι πρωταρχικής σημασίας για την ανάπτυξη του Ομίλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στη Μεσσηνία, στο εκπληκτικό Costa Navarino Resort, κορυφαίο προορισμό της Μεσογείου.

Η φετινή καινοτομία ήταν πως στη συνάντηση προστέθηκε μια ομάδα 100 ατόμων από το Πρόγραμμα Αποφοίτων της Newrest και από το νέο προσωπικό της εταιρίας. Η ομάδα αυτή παρακολούθησε ένα ξεχωριστό σεμινάριο που τους βοήθησε να κατανοήσουν τη στρατηγική της εταιρείας, να αφομοιώσουν την κουλτούρα της και να ανταλλάξουν απόψεις για τις μελλοντικές προκλήσεις του τομέα τροφοδοσίας πολλαπλών κλάδων.

Μετριοφροσύνη, Απλότητα, Αποδοτικότητα, Υπευθυνότητα: οι βασικές αξίες της Newrest, που καθορίστηκαν από τη Διοίκησή της, δείχνουν το δρόμο για την ανάπτυξη του Ομίλου τα επόμενα χρόνια.

Για τον Όμιλο Newrest:

Η Newrest ιδρύθηκε το 1996 στους κόλπους του Ομίλου Catair, από τους Συνδιευθύνοντες Συμβούλους Olivier Sadran και Jonathan Stent-Torriani. Έχοντας εδραιώσει μια ισχυρή παρουσία σε 49 χώρες, η εταιρία κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην τροφοδοσία πολλαπλών κλάδων: σίτιση προσωπικού εταιριών, οργανισμών και βιομηχανικών μονάδων, σίτιση σε αεροπορικές πτήσεις και σιδηροδρομικές μεταφορές, υπηρεσίες λιανικής τροφοδοσίας σε αυτοκινητόδρομους και αεροδρόμια, παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας και υποστηρικτικών υπηρεσιών σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, καθώς και αγορές προϊόντων & αφορολογήτων ειδών εν πτήσει.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Scroll to Top