Σίτιση για Νοσοκομειακά Ιδρύματα

Η Newrest Ελλάς προσφέρει υπηρεσίες σίτισης σε καθημερινή βάση σε νοσοκομειακά ιδρύματα και κλινικές. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
  • Παροχή εξατομικευμένων γευμάτων σε ασθενείς, σύμφωνα με τις οδηγίες των διαιτολόγων του νοσοκομειακού ιδρύματος. Η ομάδα της Newrest Ελλάς έχει την πεποίθηση ότι ένα καλό γεύμα συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση και τη βελτίωση της υγείας του ασθενούς και γι’ αυτό κάνει τα πάντα ώστε ο κάθε ασθενής να έχει τη φροντίδα και τη μέριμνα που του χρειάζεται.
  • Παροχή σίτισης για το προσωπικό του νοσοκομειακού ιδρύματος. Τα γεύματα για το προσωπικό χαρακτηρίζονται από ποικιλία, νοστιμιά και φρεσκάδα, είναι ισορροπημένα από πλευράς διατροφικής αξίας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων.
  • Λειτουργία των κυλικείων και των εστιατορίων των νοσοκομειακών ιδρυμάτων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών τους με είδη και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία των γευμάτων προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς και είναι υψηλής ποιότητας. Κατά την παρασκευή των γευμάτων ακολουθούνται με αυστηρότητα οι κανονισμοί υγιεινής και υιοθετούνται διεθνώς πιστοποιημένα συστήματα για τη διαχείριση της ποιότητας, την ασφάλεια των τροφίμων, την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και την περιβαλλοντική διαχείριση.

Η Newrest Ελλάς παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και διαθέτει τη δυνατότητα να διαμορφώσει ένα ευέλικτο πακέτο υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες ενός νοσοκομειακού ιδρύματος ή μιας κλινικής. Μια τέτοια προσέγγιση επιτρέπει στα νοσοκομειακά ιδρύματα ή τις κλινικές να εστιάσουν στις ιατρικές υπηρεσίες που είναι το κύριο αντικείμενό τους, αφήνοντας στη Newrest Ελλάς τη λειτουργία των υπηρεσιών σίτισης στην οποία εξειδικεύεται.

Η επιλογή της Newrest Ελλάς ως πάροχο σίτισης εξασφαλίζει τη λύση που θα βελτιώσει με αποτελεσματικό τρόπο τη λειτουργία οποιασδήποτε νοσοκομειακής μονάδας.





    Scroll to Top